TREND OPTICAL

Ontdek ons ruim assortiment brillen en zonnebrillen ! Wij hebben meer dan 20 merken in ons gamma en bieden steeds de laatste modellen aan.

Brillen

Ons aanbod brillen

Monturen zijn er in ontelbaar veel soorten en maten, zodat er voor elk wat wils te vinden is. Casual of trendy, elegant of exclusief. De nieuwste trends, met de beste kwaliteit zowel in merkbrillen als brillen van minder bekende merken. Trend Optical gaat steeds met de brilmode mee !

U kan rekenen op het juiste advies en wij geven u eerlijke raad bij de keuze van het montuur. Indien u twijfelt aan de juiste sterkte van uw huidige glazen, doe dan vrijblijvend een ogentest.

Wij hebben ook een breed assortiment zonnebrillen, tegenwoordig een belangrijk modeaccessoire en essentieel voor een geslaagde outfit. Ook dit seizoen hebben wij de mooiste collecties voor u geselecteerd.

Bovendien zijn de meeste zonnebrillen aanpasbaar voor zonneglazen op uw sterkte zowel unifocaal (steeds gratis zonneglazen op uw sterkte) als multifocaal (€89,00/glas) steeds UV-400 bescherming en voorzien van een krasvaste laag.

ALGEMENE RICHTLIJNEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN BRIL

  • Wanneer men een bril kiest , is het best een bril te kiezen in een kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren die frequent in uw kleding voorkomen. Tenzij u over meerdere brillen beschikt, is het evenwel eenvoudig sneller af te wisselen.
  • Indien u sieraden draagt, is het het mooist wanneer uw montuur hierbij past nl. een zilveren montuur gecombineerd met zilverkleurige juwelen, een goudkleurig montuur met goudkleurige juwelen.
  • Een optisch montuur is het mooist wanneer het onder de wenkbrauwen zit, een zonnebril daarentegen is het mooist wanneer het de wenkbrauwen volledig bedekt (bij trendy en modieuze dameszonnebrillen).
  • I.v.m. de kleuren, laat men zich best in de eerste plaats leiden door de lievelingskleur, die men ook veel zal terugvinden in de kledij. Wanneer men naar de haarkleur kijkt, stelt men vast dat blonde mensen het best staan met pastel-en aardewerktinten, terwijl donkerharige mensen eerder staan met sterkere contrasten, zelfs met helderrode of felblauwe tinten.
  • Het mooiste resultaat wordt verkregen wanneer de ogen mooi centraal in het glas van het montuur te zien zijn.
  • Het montuur mag ook niet op de kaken rusten , want wanneer men lacht gaat dit montuur mee omhoog bewegen.
  • Tot slot adviseren wij u verschillende monturen te passen, waarbij wij u met raad en daad bijstaan, en na een grondige selectie komt u zeker tot het gewenste resultaat. Bij twijfel kan u via het "smart mirror" systeem een eliminatie doorvoeren, waarbij dat ene model overblijft waar u reeds jaren naar op zoek bent...
Brillen
Brillen
Brillen

Onze merken