Multifocale glazen

Multifocale glazen zijn glazen met verschillende (=multi) oplopende sterktes met de leessterkte in het onderste deel en de vertesterkte in het glas. Doordat de sterkte in het glas oploopt, kan men op elke afstand scherp zien.

Kwaliteitsverschil

Tussen multifocale glazen bestaan grote verschillen.
In de afgelopen 40 jaar zijn steeds betere technieken en materialen ontwikkeld. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de overgang tussen de kijkgebieden.

Hoe rustiger de overgang, des te minder vertekening en schommeleffect. Dus ook een snellere gewenning.
Hoe breder deze overgang, des te beter het kijkcomfort. Hoe breder deze gebieden hoe minder u uw hoofd hoeft te draaien om alles om u heen kunnen zien.

Al deze ontwikkelingen hebben geleid tot het beste digitaal multifocale glas.

Het beste mulitfocale glas is digitaal !

Zoekt u de absolute top in kijkcomfort, dan hebben wij de beste glazen voor u. Dit zijn multifocale brillenglazen die rekening houden met uw persoonlijke kenmerken en het gekozen montuur. Voor het aanmeten van dit soort multifocale glazen hebben wij het smart-mirror systeem, een exclusief meetinstrument voor de nieuwste generatie multifocaal glazen dat zorgt voor een beter en nauwkeuriger zicht dat afgestemd is op uw persoonlijke kijkbehoefte.
Nadat u de montuur heeft uitgezocht, dan zullen wij eerst uw bril afpassen. Daarna maken wij een foto van u met de bril.
De glazen worden vervolgens geproduceerd op digitale wijze.

Waarom is digitaal beter ?

Digitale productie maakt het mogelijk om meer complexe curves te maken, wat resulteert in een beter ontwerp en meer accuraat glas. Een ontwerp met het progressieve gedeelte aan de achterzijde van het glas, waardoor het grootst mogelijk gezichtsveld ontstaat.
Dankzij de perfecte afstemming van multifocale glazen op uw ogen en kijksituatie, geniet u in alle situaties van een scherp zicht met ongekend kijkcomfort.

Bovendien garanderen wij u 6 maand gewenningsgarantie !